עולם העבודה העתידי החדש: המסע ממה שהיה למה שיהיה

עולם העבודה העתידי כבר כאן והוא ממשיך להשתנות. 

מה אתם צריכים לדעת כדי להיות מוכנים?

הרצאה ייחודית וחדשנית זו של נירית מותאמת למפגשים של עובדים והנהלות, בהם רוצים להביא מגמות, לפתוח את הראש לחשיבה אחרת ולהכין את הקרקע לשיח אסטרטגי, לתכנית שנתית, לצורך בשינוי אצל מנהלים ועובדים.

על הציר ממה שהיה למה שיהיה, איפה אנחנו נמצאים ואיך שנות הקורונה שינו את העולם סביבנו?

ומתוך כל אלה, איך זה ישפיע עלינו? בארגון? כמנהלים? כעובדים? וגם כאזרחים והורים.

כדי שנהיה מוכנים

ידענו כבר שאנחנו חיים בתקופה בה עולם העבודה משתנה ומפגיש אותנו עם אתגרים במישור הארגוני, האישי וגם הציבורי והחברתי.

ואז הגיע משבר הקורונה והאיץ את המפגש של עולם העבודה העתידי עם המציאות. מסביבנו מתעצב עכשיו הנורמלי החדש בכל מרחבי העבודה ומגדיר מחדש את הציפיות ואת מה שיהפוך להיות מקובל – את האופן בו אנחנו מנהלים, את התהליכים הארגוניים, את צרכי הקריירה של העובדים וגם צרכים של חינוך, השכלה ומדיניות ציבורית.

בפברואר 2022 ליוויתי סדרת כתבות של אודי סגל במסגרת המהדורה המרכזית של חדשות 13 על עולם העבודה המשתנה. ריכוז תובנות:

זה לא משנה אם הארגון שלכם עובד היברידי או שלא, השתנה משמעותית בעקבות שנות הקורונה או שלא, המסע ממה שהיה למה שיהיה ישפיע גם עליכם! כי גם אם השינויים אצלכם קטנים, השינויים במרחב שמגדירים נורמלי חדש יפגשו את האנשים והתהליכים שלכם בכל מקרה. ולכן אתם צריכים להכיר אותם ולהבין איך זה משליך עליכם. 

ההרצאה סוקרת קודם כל את ההשתנות של עולם העבודה עוד מלפני הקורונה ואיך המשבר מאיץ תהליכים שכבר היו שם, וזאת בכדי להניח את הקרקע להבנה שמה שהיה הוא לא מה שיהיה וכולנו צריכים לקחת אחריות וללמוד להתנהל בסביבה המשתנה

ואז, בהתאם למיקוד, נצלול אל ההשלכות והטיפים עבור עובדים, מנהלים או תהליכי אנשים בארגון. 

כדי שלא נהיה מופתעים. 

ניתן להתאים את מיקוד ההרצאה ואורכה על פי נושאי המיקוד הייחודיים לכם. 

דוגמה לשקפים:

הקודם
הבא

 

סדנאות למנהלים בארגון ההיברידי:

המנהלים מתלוננים שקשה לנהל כשחלק בבית וחלק במשרד? העובדים לא מרוצים מהמדיניות ההיברידית? מרגישים שכולם צריכים כלים חדשים ואין לכם מושג מאיפה להתחיל?
להיות המנהלים שמאפשרים לאנשים לבחור – בכם, בעבודה, במשרד מה השתנה עבור העובדים? מה האנשים שלכם צריכים ומה אתם יכולים לעשות כדי לגרום לזה לקרות? מתכננים את השיחה שלכם עם כל אחד מהעובדים
מרגישים שהביחד נעלם בארגון ההיברידי? איך מחברים מחדש את הקשרים שהתנתקו ברמת אנשים, צוותים, מחלקות והארגון?
שנות הקורונה טשטשו את הגבולות וכולם מתלוננים שעובדים 24*7? לא מצליחים לנהל יומן ופגישות כשחלק מהבית וחלק במשרד?
ליעוץ והתאמה אישית

large-AX1A2125-2
נירית כהן

אני נירית כהן ובעשור האחרון אני מובילה שיח חדשני על עולם העבודה העתידי והאסטרטגיות הדרושות לאנשים וקריירות, למנהלים וארגונים וגם בממד הלאומי של כלכלה, חברה וחינוך.

חיפוש
המומלצים
הרשמה לבלוג
כדי שתישארו מעודכנים

אנשים. ארגונים. מדיניות.

העולם משתנה סביבנו ופוגש אותנו כל פעם במקום אחר. מה מעניין אתכם היום?
למנהלים: להכין את המנהלים, התהליכים והארגון לארגון העתידי
לעובדים: אסטרטגיות לפיתוח, חיבור ושימור אנשים בנורמלי החדש
לקריירה: מפה וכלים לחיפוש עבודה, ניהול ושינוי בקריירה האישית
לחינוך: ההשלכות על מערכות החינוך, ההשכלה והמדיניות הציבורית
Web_Icon_2

למנהלים

Web_Icon_1

לעובדים

לקריירה

Web_Icon_3

לחינוך

כדי שתהיו מוכנים... הירשמו לניוזלטר השבועי